A weboldalon való megjelenésnek illetve a programban való részvételnek és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásoknak és termékeknek feltétele a minimum 3.8-as értékelés (5 csillag esetén, 0,75 átlag) a különböző közösségi oldalakon, olyanokon mint pl. Google, Facebook, Tripadvisor, Árúkereső stb. illetve hogy a vállalkozás a Gazdasági Versenyhivatal és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hivatal listáján ne szerepeljen az elmarasztaltak között. A programban való részvételnek éves díja bruttó 19900 Ft ami tartalmazza a weboldalas megjelenést illetve oklevelet és matricákat. Kérjük csak abban az esetben jelentkezzen amennyiben ezeknek a feltételeknek vállalkozása eleget tud tenni.

A jelentkezési felületünk karbantartás miatt szünetel. Amennyiben bevizsgáltatná cégét, kérem küldje el a cég adatait, illetve az elérhetőségét az info@uep.hu email címre vagy keressen minket telefonon.

Meddig tart a részvétel és mennyibe kerül?

A programban való részvétel egy évre bruttó 19900 Ft-ba kerül. Egy év után a vizsgálatot újra el kell végezzük és amennyiben vállalkozása továbbra is megfelel a feltételeknek abban az esetben egy éves egyszeri díj fejében frissítjük a státuszát illetve további szolgáltatásokat és kiemeléseket is igénybe vehet. Amennyiben a későbbi években nem kívánja igénybe venni a szolgáltatást abban az esetben vállalkozását töröljük a programból.

Mi a vizsgálat pontos menete?

Első lépésként megvizsgáljuk az adott vállalkozás milyen értékelésekkel rendelkezik a közösségi médiában. Amennyiben a vállalkozás eléri a 0,75 átlagot ami egy 5 csillagból álló értékelés esetén 3.8 csillagos értékelésnek felel meg abban az esetben ennek a feltételnek megfelelet. Amennyiben több platformon szerepel egy adott vállalkozás akkor az összes értékelés átlagát veszük figyelembe. Második lépésként megvizsgáljuk hogy a Gazdasági Versenyhivatal, Fogyasztóvédelmi hivatal illetve Nébih adatbázisában szerepel-e elmarasztaló ítélet az adott vállalkozásról. A vállalkozásokat évente felülvizsgáljuk.

Mit tartalmaz a Ügyfél Elégedettségi Programban való részvétel?

Azok a vállalkozások amelyek a feltételeknek megfelelnek egy éves egyszeri díj befizetését követően egy évig megjelennek az Ügyfél Elégedettségi Program weboldalán (www.uep.hu) illetve bekeretezett tanúsítvánnyal és matricákkal látjuk el amellyel jelezhetik ügyfeleiknek az elismerést.