Registration

Advertisements  |  Info: There are no items created, add some please.

Start promoting your business with us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec at tempus erat. Duis gravida, magna sed ultrices viverra, diam tortor tempus mi, vitae tristique arcu eros sed nisl. Nunc vestibulum, est in dapibus varius, enim nibh pellentesque urna, sed dictum nulla nisl sit amet diam. Donec hendrerit diam tristique, porta diam id, tempor nisl. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus.

Loading…
Statistics: 324 Categories 354 Locations 1014 Resources

People Are Satisfied

Loading…

Frequently Asked Questions

Meddig tart a részvétel és mennyibe kerül?

A programban való részvétel egy évre bruttó 19900 Ft-ba kerül. Egy év után a vizsgálatot újra el kell végezzük és amennyiben vállalkozása továbbra is megfelel a feltételeknek abban az esetben egy éves egyszeri díj fejében frissítjük a státuszát illetve további szolgáltatásokat és kiemeléseket is igénybe vehet. Amennyiben a későbbi években nem kívánja igénybe venni a szolgáltatást abban az esetben vállalkozását töröljük a programból.

Mi a vizsgálat pontos menete?

Első lépésként megvizsgáljuk az adott vállalkozás milyen értékelésekkel rendelkezik a közösségi médiában. Amennyiben a vállalkozás eléri a 0,75 átlagot ami egy 5 csillagból álló értékelés esetén 3.8 csillagos értékelésnek felel meg abban az esetben ennek a feltételnek megfelelet. Amennyiben több platformon szerepel egy adott vállalkozás akkor az összes értékelés átlagát veszük figyelembe. Második lépésként megvizsgáljuk hogy a Gazdasági Versenyhivatal, Fogyasztóvédelmi hivatal illetve Nébih adatbázisában szerepel-e elmarasztaló ítélet az adott vállalkozásról. A vállalkozásokat évente felülvizsgáljuk.

Mit tartalmaz a Ügyfél Elégedettségi Programban való részvétel?

Azok a vállalkozások amelyek a feltételeknek megfelelnek egy éves egyszeri díj befizetését követően egy évig megjelennek az Ügyfél Elégedettségi Program weboldalán (www.uep.hu) illetve bekeretezett tanúsítvánnyal és matricákkal látjuk el amellyel jelezhetik ügyfeleiknek az elismerést.